O nama

O nama

O nama

Alpeks d.o.o.


Preduzeće Alpeks d.o.o. osnovano je u septembru 2001. godine sa osnovnom djelatnošću prodaje stakla, porcelana I inox posuđa. Nudimo ugostiteljsku opremu i sitan ugostiteljski inventar, koji je namijenjen pripremi i serviranju hrane i pića. Praćenjem trendova, poznavanjem proizvoda, kompetencijom i radom postavljamo nove prekretnice u opskrbi ciljanih skupina kupaca. Kombiniramo različite cjenovne razrede, možemo ugoditi najprestižnijem hotelu, jer surađujemo sa svjetski poznatim dobavljačima i proizvođačima. Kvaliteta usluge i prisutnost proizvoda vlastitih robnih marki i brendova koje zastupamo u svakom restoranu ili domaćoj kuhinji trebali bi biti odraz naše prepoznatljivosti.
 
 
 
Djelatnost


Nudimo ugostiteljsku opremu i sitan ugostiteljski inventar, koji je namjenjen pripremi i serviranju hrane i pića.
 
Kombinujemo različite cjenovne razrede, možemo ugoditi najprestižnijem hotelu, jer sarađujemo sa svjetski poznatim dobavljačima I proizvođačima.
 
Historija


Trgovačko preduzeće Alpeks d.o.o. osnovano je u Septembru 2001. godine sa osnovnom djelatnošću prodaje stakla, porcelana, inoks posuđa.
 
Odraz kvalitete poslovanja naše firme naša je referenca. Poznavanje robe, širina asortimana, stručni savjeti, kvaliteta usluge I blizina kupcu naša su najveća prednost u usluzi ugostiteljskim I maloprodajnim kupcima.
 
Misija


Praćenjem trendova, poznavanjem proizvoda, kompetencijom I radom postavljamo nove prekretnice u opskrbi ciljanih skupina kupaca.
 
U području ugostiteljstva ostvarujemo naše ciljeve s integritetom ponude, kvalitetom usluge, savjetovanjem, a sve to zaokružuju svjetski poznate robne marke. Uz široku paletu proizvoda koje koristimo u pripremi i serviranju hrane i pića, olakšavamo svakodnevne zadatke, osiguravamo zdrav način pripreme hrane i povećavamo kvalitetu života.
 
Vizija


Ostati vodeći I priznati partner I opskrbljivač ugostiteljskom opremom I sitnim inventarom.
 
Kvaliteta usluge i prisutnost proizvoda vlastitih robnih marki i brandova koje zastupamo u svakom restoranu ili domaćoj kuhinji trebali bi biti odraz naše prepoznatljivosti.
 
Noga
Alpeks d.o.o.
Krivoglavci bb, Vogošća – Sarajevo
BIH


 
 
  info@alpeks.ba
  033 / 424 – 865
  033 / 424 – 866