Dostava

Dostava

Artikli koji su na zalihi će biti otpremljeni sljedeći radni dan nakon prijema narudžbe. Isporuku omogućava  X EXPRESS BRZA POŠTA, koja zadržava pravo dostave u roku od 1 do 2 dana ( u pravilu se pošiljke isporučuju odmah naredni dan nakon prijema narudžbe).

U slučaju da proizvoda nema na skladištu, obavijestit ćemo vas o predviđenom roku isporuke.

Roba se dostavlja na području cijele Bosne i Hercegovine.

Ni u kojem slučaju nije trgovac odgovoran za prekoračen rok isporuke. Dostava se vrši na adresi koja je data prilikom prijave ili narudžbe.

U slučaju da prilikom dostave niste na adresi,roba će vam se isporučiti naredni dan.

X EKSPRESS brza pošta je ugovorni partner za isporuku paketa, ali ponuditelj zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu ako može učinkovitije izvršiti narudžbu.
 
Troškovi dostave


Za naručene proizvode u vrijednosti do 500,00 KM troškove prevoza snosi kupac u iznosu 10,00 KM, a za kupovinu veću od 500,00 KM troškove prevoza snosi Alpeks d.o.o.

 
 
 
Dodatno

Ako ste nakon primitka pošiljke primijetili da je paket ili ambalaža pošiljke oštećen ili otvoren, zatražite da se napravi zapisnik o oštećenoj pošiljci i obavijestite nas odmah telefonom ili e-mailom.

Ako je s vanjskom ambalažom sve u redu, a kasnije ste otkrili da je sadržaj pošiljke oštećen prilikom otvaranja, obavijestite nas što je prije moguće.

Ukoliko prilikom preuzimanja robe uvidite da artikli nisu odgovarajući,moguća je fizička zamjena za vama odgovarajući artikl u istom iznosu.
 
 
Noga
Alpeks d.o.o.
Krivoglavci bb, Vogošća – Sarajevo
BIH


 
 
  info@alpeks.ba
  033 / 424 – 865
  033 / 424 – 866