Dobavljači

APS je Njemačka porodična firma koja već četvrtu generaciju proizvodi kvalitetne proizvode za buffet, catering, barove, posuđe I kuhinjske dodatke. Kvaliteta I inovativnost temelj su njihove proizvodnje.

PREUZMI KATALOG

Osnovana 1973. godine u Italiji ATA je sada jedna od vodećih firmi koja se bavi proizvodnjom termičke opreme I profesionalnih mašina za suđe. Ova kompanija godišnje proizvede 11.000 jedinica što znači da svakih 10 minuta iz proizvodnje izađe novi proizvod za restoran, hotel ili bar.

 

Arc je svjetski priznat i jedan od vodećih proizvođača stolnih proizvoda. Staklo, tanjiri, čaše i drugo, u raznim stilovima i za razne namjene, izrađeno uz poznavanje tržišta. Nude izvrstan omjer cijene i kvalitete.

PREUZMI KATALOG

Apulum je rumunjski proizvođač porculanskog posuđa. Kvaliteta, stalan razvoj, inovativnost... Sve to i više od toga predstavlja brend Apulum.

Arcos, španjolska firma sa višestoljetnom tradicijom, specijalizirana je prvenstveno za područje proizvodnje noževa. Stalnim inovacijama i praćenjem potreba kupaca stvaraju kvalitetne proizvode po kojima se ističu.

PREUZMI KATALOG

Osnovan 1876. godine, Bartscher je jedna od vodećih firmi u industriji profesionalnih kuhinja u Europi. Njihova ponuda uključuje veliki izbor profesionalnih uređaja, praktičnih dodataka i inovativnih rješenja; sve što moderna kuhinja treba.

PREUZMI KATALOG

Berndorf je njemački brend koji proizvodi kvalitetan pribor za jelo. Iskustvo i pažnja prema najsitnijim detaljima čine da se njihovi proizvodi ističu. Izrađuju proizvode za profesionalna okruženja kao i za kućnu upotrebu.

PREUZMI KATALOG

Bormioli je jedna od vodećih Talijanskih firmi, poznata uglavnom po proizvodnji staklenih čaša, ali proizvodi i ostalo posuđe. Proizvodi različitih stilova, oblika i dizajna uvijek su promišljeno dizajnirani i donose topli talijanski štih.

PREUZMI KATALOG

Eco Burner je proizvođač čiji je glavni cilj unaprijediti buffet i smanjiti utjecaj na okoliš. Stoga razvijaju održive alternative gelovima i drugim proizvodima za jednokratnu upotrebu.

PREUZMI KATALOG

F.A.C. je italijanska kompanija koja je proizvođač salamoreznica od 1963. Godine. Sa odličnim balansom cijene I kvalitete važe za dobavljača kojem će svoje povjerenje dati svaki profesionalac.

PREUZMI KATALOG

Preko 40 godina Fimar grupacija dizajnira, razvija I proizvodi opremu za catering I ugostiteljstvo. To je grupacija koja objedinjuje dvije velike kompanije Fimar i Forcar. Grupacija trenutno ima 5 brendova, specijalizovanih za različite sektore profesionalnog ugostiteljstva.

PREUZMI KATALOG

G.Benedikt je jedan od najstarijih proizvođača porculana u Češkoj. Usmjereni su na proizvodnju porculanskog posuđa za hotele. U njihovim proizvodima isprepliću se tradicija i kvaliteta, a kroz njih stvaraju prekrasne porculanske proizvode.

PREUZMI KATALOG

Has Cevher je Turska tvrtka koja se fokusira na proizvodnju lonaca, tava i posuđa koje nudi izvrsnu ravnotežu između cijene i kvalitete. U ponudi imaju proizvode za profesionalnu i kućnu uporabu.

 

Hendi je Njemačka tvrtka koja proizvodi i dizajnira ugostiteljske proizvode i kuhinjske dodatke. Poznavanjem potreba kupaca, dobrim omjerom cijene i kvalitete te širokim asortimanom izbili su u sam vrh među proizvođačima sličnih proizvoda.

PREUZMI KATALOG

Inoxriv, osnovan 1941. godine, proizvodi kvalitetne proizvode od nehrđajućeg čelika prikladne za profesionalnu i kućnu uporabu. Cjelokupna proizvodnja je smještena u Italiji, gdje se proizvode trajni i visokokvalitetni proizvodi.

PREUZMI KATALOG

Sa širokim izborom proizvoda za pripremu I preradu hrane La Felsinea je kompanija poznata po svojoj inovativnosti, vrhunskoj kvaliteti I konstantnoj posvećenosti unapređivanju proizvoda. Među najpopularnijim proizvodima je širok izbor opreme za mesare I preradu mesa, međutim La Felsinea je također poznata I u polju mašina za profesionalne kuhare I restorane općenito.

PREUZMI KATALOG

La Tavola, talijanska tvrtka ima za cilj postići tri cilja: biti prva u inovacijama, najelegantnija i posvetiti pozornost potrebama korisnika. To postižu opsežnom stručnošću i korištenjem najnaprednijih tehnologija. Tako proizvode visokokvalitetne i estetski savršene proizvode za bifee, catering i mixologiju. Već nakon dvadesetak godina rada etablirali su se u mnogim svjetski poznatim lancima hotela, upravo zbog svoje fleksibilnosti, estetski atraktivnih proizvoda i kvalitete.

PREUZMI KATALOG

Monolith je talijanska kompanija namijenjena proizvodnji visokokvalitetnih slavina za širok spektar oblasti od profesionalnih kuhinja, zdravstvenog sektora do specifičnih sistema za uštedu vode i energije.

PREUZMI KATALOG

Moretti Forni vodeća je kompanija u području tehnologije pečenja proizvoda od tijesta. Od 1946. godine njihova je misija pružiti savršeno iskustvo pečenja zahvaljujući SmartBaking® što predstavlja idealnu ravnotežu između inovacije i tradicije. Ekološki je osviještena kompanija koja je posljednjim inovacijama na svojim proizvodima smanjila zagađenje okoline za 30%.

 

Montini je Talijanska obiteljska tvrtka koja je započela s proizvodnjom proizvoda od nehrđajućeg čelika za dom, a zatim proširila asortiman na proizvode za kuhanje, restorane i hotele. U njihovoj ponudi nalaze se i razni uređaji koji će vam olakšati zadatke u kuhinji.

PREUZMI KATALOG

Nosse je Portugalski proizvođač posuđa. Inspiraciju crpe iz tradicionalnog lončarstva, a u izradi proizvoda surađuju s raznim umjetnicima. Na taj način stvaraju doista prekrasne proizvode koji su prava umjetnička djela.

PREUZMI KATALOG

Prismafood je kompanija u stalnom razvoju. Osnovana 2006. godine, postala je jedan od vodećih europskih igrača u sektoru profesionalne opreme za pizzerije i restorane. Zahvaljujući znanju svog osoblja, kompanija je visoko konkurentna na domaćem i inostranom tržištu I u mogućnosti da svojim kupcima ponudi kompletan asortiman izuzetnog kvaliteta sa funkcionalnim rešenjima..

 

Paderno je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom specijalizirana za proizvodnju kvalitetnog i profesionalnog kuhinjskog posuđa, au asortimanu se nalazi i ostalo posuđe za posluživanje. Ponosni su na kvalitetu i dizajn svojih proizvoda.

PREUZMI KATALOG

Palmer je tvrtka koja osnovana 1916. godine. Bave se prodajom kuhinjskog i stolnog posuđa. Osim što nude proizvode drugih brendova, razvijaju i vlastite proizvode. Jedan od njihovih brendova je i Palmer, brend koji je sinonim za kvalitetno i moderno stolno posuđe.

PREUZMI KATALOG

Pasabahce je jedan od najvećih europskih proizvođača stakla. Proizvode visokokvalitetne, ali pristupačne proizvode koji su idealni za profesionalnu i kućnu upotrebu. U širokom asortimanu možete pronaći različite proizvode, različitih stilova i za sve prigode.

PREUZMI KATALOG

Španjolski Pujadas posluje od 1921. godine. Dugogodišnjom tradicijom i stručnošću razvija i proizvodi širok asortiman profesionalnog posuđa i opreme za ugostiteljstvo. Njihovi su proizvodi dizajnirani imajući na umu smanjenu potrošnju energije, trajnost i ograničavanje bacanja hrane. Stalna kontrola, inovativnost i tradicija spajaju se u Pujadas proizvode koji impresioniraju svojom kvalitetom i upotrebljivošću.

PREUZMI KATALOG

RAK Porcelain, čija je glavna proizvodnja smještena u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, jedan je od lidera u području proizvodnje porculanskog posuđa. Njihovi proizvodi mogu se pronaći u mnogim vrhunskim hotelima (40 000+ hotela s više zvjezdica) i ekskluzivnim restoranima i drugim kulinarskim okruženjima, u više od 165 zemalja. Njihovi proizvodi spajaju vrhunsku kvalitetu, visoku postojanost i estetiku koji su spojeni u ekskluzivnom, luksuznom i modernom posuđu.

PREUZMI KATALOG

Robotcoupe, čija je proizvodnja smještena u Francuskoj, ističe se na tržištu inovativnim, izdržljivim i kvalitetnim proizvodima. Specijalizirani su za proizvodnju opreme za pripremu hrane.

PREUZMI KATALOG

Royale je talijanski proizvođač tanjura, čaša i pribora za jelo. Prilikom kreiranja obraćaju pažnju i na najsitnije detalje te tako stvaraju uistinu vrhunske proizvode koji će svaki stol učiniti nečim posebnim.

PREUZMI KATALOG

Scotsman Ice je proizvođač ledomata I jedino potpuno rješenje u industriji za visoko efikasne sisteme pravljenja leda vrhunskih performansi. Nude najveći izbor opreme za proizvodnju leda kako bi omogućili najbolja moguća rješenja za kupce širom svijeta.

 

Salvinelli je obiteljska tvrtka koja se već tri generacije bavi proizvodnjom kvalitetnog i estetski savršenog pribora za jelo. Uglavnom su namijenjeni restoranima, hotelima i drugim profesionalnim okruženjima. Cjelokupna proizvodnja se nalazi u Italiji.

PREUZMI KATALOG

Saturnia je Talijanska tvrtka, bave se proizvodnjom porculanskog posuđa koje će uljepšati svaki stol. Prikladni su i za profesionalnu (horeca) upotrebu i za kućnu upotrebu.

PREUZMI KATALOG

Silikomart, talijanska tvrtka, proizvodi silikonske modele za inovativno pečenje. Koriste kvalitetne proizvode koji su proizvedeni u Italiji. Zaista visokokvalitetni materijali i inovativan dizajn spajaju se u finalne proizvode koji će dobro doći svima koji žele ponuditi zanimljive, vrhunske slastice.

PREUZMI KATALOG

Sa iskustvom preko 25 godina I izvozom u preko 40 zemalja širom svijeta, Tecnodom je talijanska firma koja proizvodi vrhunsku rashladnu opremu idealnu za svakog profesionalca.

 

Regina je jedan od brendova Talijanske tvrtke Stil Casa. Proizvode kvalitetne i dugotrajne proizvode prvenstveno namijenjene pizzerijama, a u njihovoj ponudi možete pronaći i ostalu potrebnu opremu za restorane.

PREUZMI KATALOG

Thermohauser je njemačka tvrtka koja proizvodi profesionalne proizvode za pečenje, transport i prezentaciju hrane. Stoljetna tradicija izrade zaista kvalitetnih proizvoda dovela ih je do vrha.

PREUZMI KATALOG

Tognana je Talijanski proizvođač porculanskog posuđa. Hvale se tradicionalnim načinima izrade u koje su utkane nove tehnike. Time postižu kvalitetu proizvoda koji se diče Talijanskim dizajnom.

PREUZMI KATALOG

Venix je relativno mlada kompanija formirana tek 2013. godine ali svega u nekoliko godina je doživjela svoju ekspanziju I svoje proizvode plasirala u preko 90 zemalja širom svijeta. Njihove peći i šok komore se stalno razvijaju i poboljšavaju. Nude performanse bez premca u današnjem ugostiteljskom sektoru, praktičnost i lakoću kao I najviše standarde sigurnosti i dizajna.

PREUZMI KATALOG

Westmark je Njemački proizvođač kvalitetnog i inovativnog posuđa za kuhanje i pripremu hrane. Konstantnim razvojem i inovacijama proizvode uvijek nove, zanimljive proizvode koji će vam olakšati pripremu hrane.

PREUZMI KATALOG

Zwiesel glas je vodeća svjetska bavarska tvornica stakla koja proizvodi vrhunske čaše koje zadovoljavaju najviše standarde u ugostiteljstvu. U proizvodnji surađuju sa sommelierima, hotelijerima, poznavateljima gastronomije i svjetski priznatim dizajnerima. Na taj način proizvode zaista vrhunske i visokokvalitetne proizvode. Ističu se i korištenjem patentirane Tritan tehnologije. To je kristalno staklo bez olova i barija, visokog sjaja, duže trajnosti i veće otpornosti na udarce. Ove čaše će zadržati svoj izvorni sjaj i nakon 2000 ciklusa pranja. Zwiesel glas je sinonim za vrhunsku kvalitetu i estetski savršene proizvode u hotelskim lancima, restoranima i trgovinama.

PREUZMI KATALOG

 
 
Noga
Alpeks d.o.o.
Krivoglavci bb, Vogošća – Sarajevo
BIH


 
 
  info@alpeks.ba
  033 / 424 – 865
  033 / 424 – 866